Ca la Remei i Can Benet

Un allotjament enmig d'un entorn natural a Hostalets d'en Bas

Ca la Remei i Can Benet son dos apartaments situats als números 13 i 11, respectivament, del carrer de Vic dels Hostalets d’en Bas, per on discorre el camí ral de Vic a Olot que uneix les comarques de La Garrotxa i Osona per la serra del Collsacabra. Ja des dels seus inicis, ambdues cases pertanyen al Mas Fluvià, datat el 1631.
Per la banda oest, Ca la Remei i Can Benet comparteixen un gran i cuidat jardí, amb diferents porxos que ocupen les diferents cabanes del mas i unes vistes meravelloses del Puigsacalm, Sant Miquel de Falgars i, al fons, del massís del Canigó. Sopar a la fresca dels porxos o esmorcar a les terrasses és un privilegi a l’abast.

Els allotjaments respecten l’arquitectura original combinant-ho amb totes les comoditats i serveis moderns.

Als baixos de les dues cases hi ha espais comuns: una amplia sala d’estar sota una magnífica volta catalana, ideal per a passar les tardes més calorosos d’estiu, una sala de jocs per a nens, un punt d’informació amb material topogràfic i descriptiu dels recursos turístics de la zona i 2 lavabos addicionals.

Ca la Remei i Can Benet són punts de partida ideals per a excursions a peu o en bici de tots els nivells i modalitats. Les cases disposen d’espais per a guardar les bicis i fer-ne el manteniment bàsic.

Can Benet

L’apartament de Can Benet conserva en bona part les parets de pedra i els antics forjats de fusta, conferint-li un caràcter rústic i autèntic. La decoració moderna combina perfectament amb la rusticitat de l’estructura principal.

Ca la Remei

L’apartament de Ca la Remei ocupa les estances on va viure molts anys la Remei i més endarrere en el temps, la senyora mestra d’Hostalets. La finca té uns magnífics jardins que conserven encara l’esplendor que els hi donà la Remei. Hi ha també un modern annex de fusta obert als quatre vents i amb magnífiques vistes a St. Miquel de Falgars i a la serralada del Puigsacalm.