Can Sidro

L’apartament de Can Sidro, un dels primers inaugurats a Aiguabella (2007), està situat en les antigues dependències de l’Isidre, masover de la casa que hi visqué bona part del segle XX. És un dels més sol·licitats, ja que degut a les seves òptimes condicions climàtiques, és ideal tan a l’estiu com a l’hivern.

Ca la Sisqueta

L’apartament de Ca la Sisqueta, en memòria de Francisca Aiguabella i Sala, la iaia Sisqueta, propietària de la casa durant bona part del segle XX, es situa a la part més alta de la casa, amb vistes a la vall de St. Feliu i als terrenys de la casa.

La Façana

Tal i com indica el seu nom, l’apartament ocupa una magnífica façana de pedra amb detalls de gran qualitat arquitectònica, amb un total de 3 pisos. Té imponents vistes al poble de Sant Feliu i al santuari de la Salut.

Ca l’Avi Joan

L’apartament de ca l’Avi Joan es situa a la part baixa de la casa, amb magnífica orientació sud-est, i amb accés directe a una terrassa ajardinada privada.

Ca la Maria

Situat a la part baixa de la casa i amb llum de sud-est, Ca la Maria té unes fantàstiques vistes als jardins d’Aiguabella des d’una finestra allargada del menjador – sala d’estar, amb sortida també a l’exterior a una terrassa ajardinada privada.

Cal Pi

Amb vistes a la vall de St. Feliu i a l’extensió verda d’Aiguabella, Cal Pi és un dels apartaments més càlids de la casa, amb llum al matí i migdia. L’apartament és un dels apartaments més sol·licitats d’Aiguabella junt amb Can Sidro